dijous, 19 d’abril del 2012

Preguntes de la pel·licula


QUESTIONARI PEL·LÍCULA COOL RUNNINGS (ELEGIDOS PARA EL TRIUNFO)
1.      On es desenvolupa la pel·lícula?  Al principi es desenvolupa a Jamaica, que es on entrenen per anar a les Olimpiades de Canadà, on es desenvolupa la resta de la pel·lícula.
2.      A què es dediquen els protagonistes (Sanka Coffie, Yul Brinner, Junior Bevil i Derice Dannock) quan comença? Sanka Coffie es dedica a les carreres de carricotxes de Jamaica, Yul Brinner, Junior Bevil i Derice Dannock es dediquen a l'atletisme.
3.      Al principi del film apareixen diferents fracassos. Quins? Què fa el Derice amb el seu? Es dóna fàcilment per vençut? Són els fracassos de Yul, Junior i Derice, quan a la carrera de 100 metres de qualificació per a les olimpiades es cauen i perden la carrera. Derice va a parlar amb l'organitzador per a que es repeteixi la carrera, cosa que no pasarà i es quedaràn tots tres sense poguer participar als 100 metres de les olimpiades.
4.      Per quin esport decideixen competir a les olimpíades? En què consisteix? A qui busquen per entrenar-los? Decideixen competir al Bobsleigh que consisteix en descendre per una carril de gel amb una espècie de carro per un carril de gel el mès ràpid possible. Per entrenar-se busquen a l'Ivy, un home que va guanyar medalles d'or a Bobsleigh.
5.      Característiques de cadascun dels membres de l’equip
Sanka: Noi divertit i alegre que sempre pensa en positiu i es el primer que creu que el Derice no està boig per volguer participar al Bobsleigh. Avans de cada carrera sempre li fa un petò a un ou que té.
Yul: Es agressiu amb el Junior per el que va passar a la carrera. Al principi no aconsegueix integrar-se a l'equip per el seu caràcter possesiu i agressiu.
Junior: Tímid i bon company d'equip. Sempre intenta fer el millor per l'equip. 
Derice: El lider de l'equip, convençut de les possibilitats que tenen de guanyar.
6.      Com es porten entre ells al principi? Es porten malament per el que va passar a la carrera quan el Junior va fer caure al Derice i al Yul, pero en Sanka i també en Derice intenten fer una pinya.
7.      Per què l’Ivy, l’entrenador, tria el Derice com a primer pilot, en lloc del Sanka, que havia fet carreres “semblants”? Perquè el pilot ha de ser el més conscient de tots i es el que ha de estudiar-se cada curva i es el que ha d'estar més preparat per conduir a aquella velocitat.
8.      En què consisteixen els entrenaments? Només en fer carreres?Consisteixen en fer carreres i en soportar el fred, quan arriven a Carlgary, van  una pista de gel per aprendre a corre sobre el gel per fer una bona sortida.
9.      Tenen sponsors per a competir? Com aconsegueixen els diners? No, perqué ningú vol "malgastar" els diners en una participació que creien que era absurda. Per aconseguir els diners, fan una paradeta de "1 dòlar 1 petò", Sanka es posa a cantar al poble i en Junior ven el seu cotxe.
10.  Com és l’arribada a Calgary (Canadà)? Ells van arrivar en màniga curta i quan van sortir per la porta del aeroport, enseguida van tornar a entrar per abrigar-se.
11.  Com actua cadascú una vegada són allí? Yul només pensa en el seu bé, no en el de l'equip, Sanka viu al seu món, Derice està il·lusionat i concentrat en la seva feina i en Junior es el que intenta que tots es portin bé entre ells.
12.  Quins són els problemes que han de resoldre per poder classificar-se i competir a les Olimpíades? Com els resolen? Han de conseguir un bobsleigh per porder participar, i aconsegueixen un d'entrenament, molt dolent. Han d'aconseguir un temps de 1 minut per poder entrar a les olimpiades. Entrenen molt dur i amb consciència per guanyar.
13.  Per què creu el Yul creu que no agraden a la resta de competidors? Què pensa Junior del triomf i de com s’aconsegueix quan són a l’habitació de la zona olímpica? Perquè són diferents als demès. Pensa que s'aconsegueix amb treball i amb un equip que es porten bé i que són amics.
14.  Quins contratemps tenen una vegada que es classifiquen? Per què? Els volen descalificar perquè l'Ivy quan corria va fer trampes i li van treure les dues medalles que va guanyar.
15.  Com acaba la pel·lícula? Què n’heu après? Acaben volcant i no guanyen, pero ells tenien ganes d'arrivar la meta i agafen el bobsleigh i el porten fins a la meta a peu. Hem après que no fa falta guanyar per demostrar que som els millors.


http://lasmanzanasdulces.files.wordpress.com/2008/12/lg-promo-cool-runnings-1.jpg?w=470
Consultat el dia 19 d'abril del 2012


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada